У Львові працюють евакуатори

 Як поінформував директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, від сьогодні у Львові працюють два евакуатор, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР

«Від сьогодні працюють два евакуатори. В основному забирають машини, припарковані на пожежних гідрантах, трамвайних коліях тощо. Вже з четверга на вулицях Львова працюватиме чотири евакуатори», - розповів Олег Береза.

Евакуйовані авто забиратимуть на арештмайданчик на вул.Конюшинній. Щоб забрати машину, власнику  доведеться сплатити штраф.

«Евакуатори будуть забирати машини. Ми знайшли повне порозуміння з ДАІ. Підписана відповідна угода. При кожному випадку буде складатися відповідний протокол інспектором ДАІ, і машина буде евакуйовуватись.

Це надзвичайно потрібно, тому що, коли трамваї не можуть проїхати, чи коли прибирає техніка місто, машини ставлять так, що це унеможливлюють. Чи коли в центральній частині міста, де є пішохідна зона і мами з колясками мають гуляти.

Має бути порядок. Зараз евакуатори будуть працювати з подвійною енергією», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: