Галицький менталітет вбиває

Галицький менталітет вбиває будь-які раціональні істинні думки, які звучали на трьох попередніх зібраннях і сьогодні, 3 січня 2014 року у Львові, на засіданні ініціативної групи із створення оргкомітету для формування Львівського відділення ВО «Майдан», на якому було присутні 120 осіб, які представляють різні громадські організації і рухи Львівщини, опозиційні партії і т.п. .

Правда представники ВО «Свобода» їх проігнорували… Думаю, ще буде…

Популізм «боротьби» із тими хто відстоював раціональну і концептуальну позицію витав у стінах зали, як «орлиця». Наскільки ми глибоко прогнили по своїй суті у неповазі до Закону.

Просто «совковий підхід» до організації структури «всенародного руху» через попередньо домовлений «квотний» підхід. Тому вважаю, що таке «дійство» перспективи немає, згідно завдань, які перед ним поставлені. Тому і політична криза в Україні вирує, бо: «Низи не хочуть жити по старому, а верхи не здатні управляти по новому»…

Але факт на лице. Оргкомітет створено, правда, не повністю обрані усі члени , але це все ж таки прогрес.

Громадськість практично «видерла» у політичної партії ВО «Свобода» ініціативу очолити громадянський рух на Львівщині. Не буду зупинятись, як це робилось, але на кінець то хоч якийсь результат є. Скажу лише одне, переконався на усі 100%, Україна потребує лише фахових управлінців і все стане на свої місця. Управляти державою не можуть неосвічені «делитанти» та «пристосуванці», не зважаючи на партійну приналежність, суть то одна.

І тому вважаю, що головним завданням новоствореного потужного громадського об’єднання ВГО «Майдан» повинна бути підготовка нової суспільної управлінської еліти з масовою громадською підтримкою, на усіх рівнях територіального устрою України для «перезагрузки» влади та створення конкурентного середовища політикам у державному управлінні України, а не популізм вічної боротьби з тим, що самі і створили. Адже нам потрібні системні зміни в законодавстві, а не зміна осіб. При тому, ми ще змушені подолати правову неосвіченість суспільства і навчити вимагати виконувати і самим виконувати Закон.

В інший спосіб, будь- яку владу змете сіра безграмотна маса, навіть ідеальну… Нас не змінить ніхто, навіть найкращий Президент, окрім нас самих. Саме це сьогодні і побачив на зібранні, але маю надію, що нам до того не далеко. Ми таки змінюємось і це дає надію…

Андрій Хома, для Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: