Медведчук натякнув, хто зруйнував пам’ятник на Львівщині

Напередодні світлого свята Різдва Христового в селі Глиняни Золочівського району Львівської області невідомі осквернили пам'ятник на братській могилі воїнів, полеглих смертю хоробрих, захищаючи нашу землю від німецько-фашистських загарбників. Це далеко не перший і не єдиний факт наруги і осквернення поховань. У грудні 2013 активісти євромайдана знівечили пам'ятник над могилою робітників заводу «Арсенал».

Ненависть - вічний супутник дурості і безсилля, доля слабких і безпринципних. Руйнування могил не можна виправдати нічим: ні політикою, ні ідеологією. У всі часи такі дії розцінювалися як вандалізм і варварство людей, які втратили розум, совість, честь і душу.

На жаль, руйнування пам'ятників і могил, факельні ходи, радикалізм і неофашистські прояви стають буденністю і нормою для прихильників євроінтеграції. Це неприпустимо в цивілізованому правовому суспільстві . Подібні спроби повинні присікатися за законом.

«Український вибір» закликає всіх свідомих громадян країни об'єднатися , щоб протистояти екстремістським проявам молодчиків , котрі вважають себе вершителями історичної справедливості , і дати їм гідну відсіч.

А ми заявляємо - народ не забуде і не пробачить варварства і вандалізму. Суд народу неминучий! Він прирече вандалів на забуття, а на минуле вони прирекли себе самі, тому що в майбутньому їм місця немає.

Прес-служба Руху "Український вибір"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: