На форум євромайданівців у Харків поїде львівський вертеп

На Всеукраїнський форум Євромайданів у Харкові, який відбудеться 11-12 січня, львів'яни поїдуть автоколоною і з вертепом. Маршрут автопробігу: Львів-Київ-Харків.

Як повідомляють організатори, по приїзді до столиці львівська автоколона об'єднається з київською, щоб разом вирушити до Харкова. Виїзд назад із Харкова заплановано на 12 січня. Координатори автопробігу запрошують львів'ян приєднатися до колони ввечері 10 січня біля ТЦ King Cross Leopolis. Конкретний час виїзду ще невідомий, однак організатори просять автомобілістів Львова максимально доєднатися до автопробігу, оскільки від цього залежить безпека акції, пише ZAXID.NET.

«Ми вже зібрали п'ять машин, які точно поїдуть і повезуть на форум до Харкова львівський вертеп. Загалом зголосилось кілька десятків автомобілістів, однак остаточно ще не підтвердили свою участь. Дуже важливо, щоб в автопробігу взяло участь якомога більше людей. Чим більша колона, тим безпечніше їхати», - розповіла координатор акції зі Львова Софія Сеник.

В Києві колону організовує неформальне об'єднання активістів-автомобілістів «Коловорот», які щовихідних виїжджають зі столиці в одне з міст України та проводять там просвітницьку кампанію ідей та цілей Євромайдану. Таким чином вони вже відвідали Запоріжжя, Чернігів та Житомир.

Нагадаємо, 11-12 січня у Харкові відбудеться перший Всеукраїнський форум Євромайданів. Зокрема там розглядатимуть питання розробки плану дій щодо встановлення в Україні відповідальної демократії; створення механізмів координації дій та зв'язку між Євромайданами та інші.

Довідка:

Контактний номер львівського координатора автопробігу – (093)655-96-07. Точне місце збору у Харкові організатори повідомлять учасникам Форуму приватно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: