Новорічні та Різдвяні свята відзначили у соціальних закладах Львівщини

В будинках-інтернатах та стаціонарних установах територіальних центрів  встановлені ялинки, відбулися святкові концерти із залученням професійних та самодіяльних художніх колективів, передбачено проведення спільних екуменічних богослужінь та Святої вечері для понад трьох тисяч соціально незахищених громадян, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Зазначимо, для цих заходів залучено понад 70 тис. гривень  спонсорських коштів.

Також в установах проведені заходи до Дня Святого Миколая. В будинках-інтернатах усі мешканці отримали солодкі подарунки (всього понад 2,0 тис. мешканців на суму понад 200,0 тис. гривень), організовувались вистави, святкові ранки.

Соціальні працівники терцентрів провели обстеження житлових умов майже 20 тис. одиноких громадян та інвалідів, підготували їхні помешкання  до зими (утеплили вікна та двері, замінили розбиті шибки, де було необхідно замінили замки тощо) і вручили святкові дарунки на суму  понад 800,0 тис.гривень.

Водночас, для забезпечення підготовки та проведення в Національному палаці мистецтв «Україна» свята «Президентська новорічна ялинка»  із запрошенням на це свято дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей загиблих шахтарів, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей, які залишились без догляду, дітей, які перебувають в інтернатних закладах, департамент соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації забезпечив направлення 25 дітей відповідних категорій для участі у новорічному заході в Національному палаці мистецтв «Україна», що відбувся 3 січня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: