Бандити оголосили війну, - експерт

10-11 січня вночі в Києві знову відбулося звіряче побиття людей “Беркутом”. Після того, що сталося, треба негайно назвати прізвища людей, винних у пролитті крові, а Захарченко повинен негайно піти у відставку. Якщо він відмовиться це зробити, то поставить себе поза законом. Про це пише голова Української Національної Консервативної партії Олег Соскін

"Якщо якась банда застосовує проти українського народу такі методи, то українці мають право давати відсіч. Тоді вони повинні відкрити полювання на цих персон. Потрібно починати давати адекватну відповідь. Якщо якісь бандити починають робити так речі, треба відповідати їм тим самим. Якщо ж вони застосують проти мирних українців зброю, то українці можуть так само застосувати зброю проти офіцерів, які віддаватимуть такі незаконні, злочинні накази", - вважає експерт.
Він також додає, що "сьогодні треба проголосити народну національну війну всім бандитам, в тому числі і тим, які носять міліцейську форму. Після того, що сталося 10 і 11 січня, можна говорити, що в Україні відбувся комуністично-кадебістський бандитський заколот. У нас більше немає “Беркуту” і міліції, у нас немає міністра внутрішніх справ. У нас цей підрозділ захоплений бандитськими формуваннями, якими особисто керує рецедивіст Янукович".
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: