У Києві та Львові з понеділка пікетуватимуть банки

З 13 січня в Україні розпочнеться безстроковий пікет відділень банку ПУМБ. Про це активісти повідомляють у соціальних мережах.

Як йдеться у повідомленні, банк належить Рінату Ахметову.

Пікети відбуватимуться кожний робочий день (щоб відділення працювало) об 11:00, починаючи з 13 січня включно.

«Будемо пікетувати такі відділення:

+ м. Київ, вул. Андріївська, 4 (біля метро Почтова Площа - це одна зупинка від метро Майдан Незалежності)

+ м. Львів, вул. Грюнвальдська, 5а (недалеко від Залізничного вокзалу)

+ Ваше місто (чекаємо пропозицій!)

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися! Приходьте самі й запрошуйте друзів!», - повідомляють ініціатори.

Довідка:

Важливо мати при собі якийсь плакат. Плакат малюйте самі (маркером), можна на картоні або ватмані. Пропозиції надписів: «Віддайте Гроші Вкладникам», «ПУМБ = Ахметов», «Верніть Гроші Народу», «Бойкотуй ПУМБ», тощо.

Хто може, придбайте й принесіть із собою гучномовець. Можете його купити за 200 грн по Інтернету (можете скинутися із друзями). Варіанти промов, які можна читати по гучномовцю, оприлюднимо у найближчі дні.

У дискусії із представниками банку не вступаємо – треба їх ігнорувати, як Ахметов ігнорує вимоги Майдану.

У кого є можливість, робіть фото- та відеозйомку та розміщуйте її у нас на сторінці.

Просимо активно розповсюджувати інформацію про наші пікети. Для початку, запросіть УСІХ своїх друзів до нашої групи через Facebook (https://www.facebook.com/events/686616014702871/ ) та Вконтакте (http://vk.com/club63882067 ).

Далі, запросіть друзів та знайомих, які не користуються соціальними мережами.

І, це завдання для усіх патріотів, надрукуйте невеличке повідомлення (пропонуємо текст внизу) та розмістіть його разів 5-6 на звичайній сторінці формату A4. Роздрукуйте й розріжте ножицями – вийде 5-6 паперових стрічок. Роздайте їх людям на вулиці.

Приклад тексту:

Запрошуємо Вас на пікет банку ПУМБ (належить Рінату Ахметову) на підтримку ЄвроМайдану й дотримання прав людини. Пікет почнеться 13 січня, 2014 року об 11:00. Відділення банку знаходиться за адресою м. Київ, вул. Андріївська, 4 (біля метро Почтова Площа - це одна зупинка від метро Майдан Незалежності). Приходьте й беріть з собою друзів! Пікет – МИРНИЙ, без провокацій! Більше інфо на https://www.facebook.com/events/686616014702871/

 

***Звернення до Працівників Банку***

Банкіри! Ми вас любимо, як і всіх громадян України, але шукайте кращу роботу! В Україні багато інших банків та фінансових установ! Не чекайте поки наш бойкот почне депозитну паніку у ПУМБ і розорить цей ганебний банк!

P.S. Зараз плануємо пікети інших банків. Спонсори кривавого режиму, ховайтеся, ми йдемо до вас!!!

Банки збирають депозити й потім з цих грошей видають кредити. Всі одразу вклади жоден банк віддати не в змозі, на його рахунках недостатньо коштів. Тому коли починається «атака» на банк і багато вкладників вимагають дострокового повернення грошей, від нього відвертаються усі кредитори й він банкрутує.

Тому вдаримо по найуразливіший ланці бандитського режиму Януковича, розоримо РиГо Банки!!!

Для цього закликаємо всіх:

(1)          Вивчити перелік РиГо Банків: ПУМБ Банк, Брокбізнесбанк, Надра Банк, Банк Форум , Південкомбанк, ТАСкомбанк, Імексбанк, Всеукраїнський Банк Розвитку, Фідобанк , Терра Банк, Реал банк, Мегабанк, Ренессанс Кредит, Місто Банк, Банк Юнисон, Банк Перший, Клиринговый Дом, та страхові компанії Страхова ТАС, Страхова АСКА, Страхова Юнисон, Експрес Страхування.

(за інформацією https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AmqntPCJMUondGFMLWRoVktVZm5FRmxyTm95Tml4c3c&single=true&gid=0&output=html )

(2)          Забрати депозити з банку, закрити усі рахунки, не проводити касові операції та забути дорогу до усіх відділень РиГо Банків.

(3)          Закликати усіх знайомих та родичів виконувати пункт (2). Перший крок – запросіть ваших друзів у Facebook (https://www.facebook.com/events/686616014702871/) та Вконтакте (http://vk.com/club63882067) до цієї події (групи).

(4)          Збиратися у своєму місті й пікетувати якийсь з відділень РиГо Банку – слідкуйте за новинами на цій сторінці, ми будемо робити конкретні призиви.

(5)          Писати відгуки про РиГо банки на фінансових форумах. Ось основні:

http://minfin.com.ua/banks/forum/banks/

http://banker.ua/publicrating/

http://forum.finance.ua/viewforum.php?f=20

http://www.bankinfo.com.ua/responses/

(6)          Зайти на сторінку УПРС та дізнатися більше про наші акції - https://www.facebook.com/pages/Український-Повстанський-Рух-Спротиву-УПРС/351596958313312

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: