У Львові пікетували бізнес Партії регіонів (відео)

На листівках відзначили і «Золоту форель», яка належить «губернатору Януковича у Львівській області»

Сьогодні, 11 січня, у Львові із 10:30 до 14:30 анонсувалось проведення пікетів бізнесу Партії регіонів. Учасники обіцяли пікетувати магазини «Епіцентр», «Нову лінію», «Крез-шок» та «Родинну ковбаску», «гроші із яких ідуть у кишеню власників-регіоналів, а далі у партійну касу ПР».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

У повідомленні організаторів зазначалось, що кожен магазин будуть пікетувати не менше трьох осіб, які також інформуватимуть перехожих про бізнес Партії регіонів листівками.

Зазначимо, що о 10:40 біля «Епіцентру» на вулиці Городоцькій не було нікого із пікетувальників.

Натомість на вулиці Газовій, 30а перебувало п’ятеро пікетувальників, які роздавали перехожим листівки «Бойкот. Львів не плати регіоналам», а також у мегафон скандували фразу «Шок належить Партії регіонів, не несіть гроші бандитам».

Учасники акції також тримали плакат «Олег Баляш – вийди із Партії регіонів, стань нарешті нормальною людиною», «Кришування владою своїх бізнесі – це корупція, це злочин».

У листівках, які роздавали перехожим, написано зокрема «Родинна ковбаска» - депутат облради, член ПР Олег Баран, «Шок», «КРЕЗ», «Гетьман», «Оксі-банк» - Олег Баляш, депутат облради, Партія регіонів, власник ринку «Південний» Петро Писарчук, член Партії регіонів, Олег Сало «губернатор Януковича у Львівській області» - «Золота форель», а також «Інтеграл-буд» Володимир Зубик, член Партії регіонів».

Чому активісти вийшли із пікетом – дивіться у відео:

Олег ДОВГАНИК, Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: