У Львові пройде благодійна вечірка

У неділю, 19 січня, у нічному клубі Picasso відбудеться благодійна вечірка «ЩедреЕтно ‘2014». Гурти «Патриція», «ГИЧ Оркестр», «Йорий Клоц» та «Freddy Marx Street» об’єдналися, щоб допомогти Софії та Лук’яну Радишам, які мають важке захворювання м’язів (хвороба Вердніге-Гоффмана). Діти не можуть пересуватися без спеціальних візків. Саме на їх придбання підуть усі кошти, зібрані завдяки  концерту, повідомили Дивись. Інфо організатори свята.

Торік «ЩедромуЕтно» вдалося зібрати 25 000 гривень для транспортної програми НРЦ «Джерело»: діти та підлітки з ДЦП отримали змогу їздити на спеціально обладнаних автобусах. Цьогоріч мета проекту допомогти Софійці та Лук’янчику. Діти не можуть вийти на прогулянку без апарату штучного дихання, і потребують спеціальних візків, до яких кріпиться цей апарат. Мова йде про суму 30 000 гривень.

«Обоє наших діток мають важке захворювання м’язів (хвороба Вердніге-Гоффмана), що проявляється м’язовою атрофією та прогресуючою м’язовою слабістю, внаслідок чого діти поступово втрачають здатність рухатись, а потім дихати, - розповідають Роман та Наталія Радиші, батьки Софійки та Лук’янчика. - Софійці - 5 років, а Лук’янчику - 3. Вони не тримають голівки, не сидять самостійно, не ходять, не можуть рухатися, але все розуміють. Після запалення легень дітки дихають за допомогою апаратів штучної вентиляції легень, харчуються через зонди спеціальними сумішами. Проте, незважаючи на це важке захворювання, Софійка і Лук’ян дарують нам та оточуючим багато радості й тепла. Як і всі дітки, вони дуже хочуть гратися, гуляти, пізнавати світ… Софійці і Лук’янчику необхідні спеціалізовані, з можливістю фіксувати тіло, інвалідні візки, щоб була змога вивозити їх на прогулянку надвір. З Божою допомогою дітки виросли і їм уже не підходять попередні візки. На жаль, такі візки в Україні не продаються. Будемо замовляти їх у Німеччині».

«У рамках «ЩедреЕтно ‘2014» об'єдналися наші улюблені гурти - «Патриція» та «FreddyMarxStreet» зі спеціальною програмою, іронічно-етнічно-маскулінний «ГИЧ Оркестр», який теж готує limited edition, і «Йорий Клоц» зі своїм гупалом, сонцем, автентикою та драйвом, - зазначає один із організаторів проекту «ЩедреЕтно ‘2014» Володимир Бєглов. – Зрештою, «ЩедреЕтно ‘2014» - це більше, ніж концерт. Під час підготовки проекту самі собою зав’язалися side-активності. До допомоги Софійці та Лук’янчику долучилися видавці, режисери, фотохудожники, представники бізнесу і навіть місцева влада. Одні допомагають коштами, інші - зв’язками та контактами, хтось – творчістю або ж грубою робочою силою. Але кожен намагається дати і дає щось від себе! «ЩедреЕтно ‘2014» - це люди, які готові творити добро, і це головна благодійна вечірка різдвяного Львова. Будьте щедрими! Вам сподобається!.

19 січня, 19:00, нічний клуб Picasso (вул.. Зелена, 88 )

Благодійний внесок (квиток) 90 гривень

Квиток-запрошення можна отримати у хатинці «Видавництва Старого Лева» на Різдвяному ярмарку (проп. Свободи) чи у пабі «Христофор» (вул. Федорова, 2), а також - у клубі в день концерту.

Резервація квитків: vikami@gmail.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: