Холявка хоче провести позачергову сесію у Києві

«Обов’язок депутатів Львівської обласної ради сьогодні - бути там, де вирішується доля України – у Києві, на Майдані. І якщо проводити позачергову сесію, то на Майдані». Про це заявив 20 січня 2014 року голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи заклики окремих громадських діячів до скликання позачергової сесії облради.

«Режим Януковича, вдавшись до демонстративного порушення регламенту Верховної Ради і норм Конституції, спровокував тим самим радикальну молодь до активних дій. Уся вина і відповідальність за сутички і насильство  лежить на маріонетковому межигірському диктаторові. 

По всій державі люди перешкоджають стягненню військ і спецпризначенців до Києва, де режим планує влаштувати масове побоїще. Автобуси з силовиками заблоковані не лише у Львові та Івано-Франківську, але і в Одесі, і Криму. У цій ситуації найважливіше – захистити київський Майдан від силового розгону. Зробити це можна лише масовою присутністю на Майдані. 

Обов’язком депутатів Львівської обласної ради сьогодні є бути там, де вирішується доля України – у Києві, на Майдані. Якщо проводити позачергову сесію – то проводити там, якщо приймати рішення чи звернення, то на Майдані. Київ потребує сьогодні нашої підтримки і нашої фізичної присутності», - наголосив Андрій Холявка.

За його словами, частина фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді перебуває в Києві, частина – вже в дорозі або вирушає в найближчі години.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: