На Львівщині розроблено проект програми функціонування дитячих закладів

Забезпечити сучасний розвиток інфраструктури закладів оздоровлення та відпочинку і створення безпечних умов перебування в них дітей, - такими повинні стати результати впровадження Програми, проект якої розробили у Львівській обласній державній адміністрації за дорученням Львівської обласної ради, про це кореспонденту Дивись.Інфо повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

На засіданні постійної комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради 21 січня проект документа представив від розробників начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лаврін.

Він, зокрема, повідомив, що у результаті аналізу майна, що перебуває в обласній комунальній власності та у власності районів, було відібрано вісім об’єктів, на яких пропонується виконати роботу в першу чергу. Ще чотири табори відібрані до другої черги. З них тільки два об’єкти розташовані за межами Карпатського регіону. «Ідея проекту полягає в тому, щоб у перспективі перетворити ці табори в об’єкти цілорічної дії», – зауважив Володимир Лаврін.

Відповідно до проекту очікується, що в результаті виконання Програми з’явиться можливість забезпечити одночасний відпочинок у літній період близько 2500 дітей у закладах оздоровлення та відпочинку за одну зміну, а також започаткувати їх пристосування для цілорічної діяльності.

Загальний обсяг фінансування ресурсів, необхідний для реалізації Програми у 2014 – 2017 роках, становить 54 780 тис. грн. Це кошти державного, обласного, районних та міських бюджетів.

Своєю чергою голова постійної комісії з питань освіти та науки Львівської обласної ради Юрій Підлісний зазначив: «Нарешті нам представили проект, над розробкою якого Львівська обласна рада і наша комісія наполягала впродовж тривалого часу».

Також відзначимо, що в Проекті, який отримали сьогодні депутати комісії, міститься низка цікавих пропозицій, які на наступному засіданні будуть предметно розглянуті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: