У навчальних закладах Львова проведуть урочистості до Дня Злуки

22 січня у навчальних закладах Львова будуть проведені загальношкільні лінійки з виконанням Гімну України та короткою інформацією про значення Дня Соборності для розвитку української державності, інтегровані заняття «День соборності України», випуск загальношкільних газет, плакатів «22 січня 1919 р. – День Злуки», тематичні виховні години та інші заходи.

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба Львівської міської ради

«У школах проведуть перегляди кінострічок про події 22 січня 1919 р. та 21 січня 1990 р., літературні виставки на тему «День єдності країни» та диступи для старшокласників «Історичні уроки Злуки для сьогодення». Деякі школи будуть проводити свої внутрішні тематичні заходи, серед яких і літературні, і мистецькі, і навіть журналістські проекти», - зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Також управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради повідомляє, що з метою відзначення 95-ої річниці Дня Соборності України 22 січня 2014 року о 15.00 год. в актовій залі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29) відбудеться загальноміський святковий концерт «В єдності сила народу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: