Виконком схвалив бюджет міста на 2014 рік

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради схвалив бюджет міста на 2014 рік. Завтра його винесуть на розгляд пленарного засідання сесії міськради, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.  

За словами Олега Іщука, директора департаменту фінансової політики, бюджет сформовано відповідно до основних показників. Особливостями цьогорічного бюджету є збільшення заробітної плати працівникам першого тарифного розряду на 5,9% і зростання мінімальної заробітної плати на 8,1%. Другий параметр – зниження цін на тепло для бюджетних установ.

Відтак, загальний обсяг доходів міського бюджету м. Львова на 2014 рік складає 2 млрд 911 млн 894 тис грн.

Обсяг доходів загального фонду міського бюджету м. Львова схвалили в сумі 2 млрд 528млн 909 тис. грн., спеціального фонду міського бюджету м. Львова – 382 млн 984,8 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку – 275 млн 245 тис. грн.

Загальний обсяг видатків міського бюджету м. Львова на 2014 рік схвалили в сумі 2 млрд 983 млн 784 тис. грн., у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету в сумі 2 млрд 523 тис 931 тис. грн. та видатків спеціального фонду бюджету в сумі 459 млн 853,5 тис. грн., з них бюджету розвитку – 352 млн 123,7 тис. грн..

«Всі ті гарантії, які місто надавало комунальним підприємствам за позиками, ми практично включили в бюджет розвитку. Це запозичення ЛКП «Львівавтодор», ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівтеплоенерго» у ЄБРР.

В бюджеті розвитку враховані всі ті платіжки, які в кінці року казначейство повернуло невиконаними. Це більше 40 млн грн. Окрім того, завтра на сесії з прийняттям бюджету уможливлять стовідсоткове покриття коштів на снігоприбиральну техніку, яка вже давно мала бути придбана», - сказав Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики.

«Проект бюджету, який підготовлений виконкомом і сьогодні схвалений, опрацьований бюджетними комісіями, він максимально збалансований. Цей бюджет дасть місту змогу нормально пройти цей непростий рік, враховуючи дуже багато ризиків», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: