Євромайдан не підтримує блокування «Епіцентру», - заява

Євромайданівці відсторонилися від радикального блокування гіпермаркету «Епіцентр» у Львові. Як зазначено на сторінці львівського Євромайдану у Facebook, вони підтримують лише мирні акції протесту, повідомляє ZAXID.NET.

Так, у повідомленні, зокрема, йдеться: «Активісти Львівського Євромайдану підтримують мирне та цивілізоване бойкотування товарів та підприємств Партії регіонів у правовому полі. Ми діємо відкрито і залучаємо різні категорії населення до співпраці з нами. Ми уже маємо перші результати, а саме: розформування фракції Партії регіонів в обласній раді та районах області».

Відтак зауважено: «Ми відсторонилися від радикального блокування Епіцентру, а також ми не беремо участі в цьому і не надаємо свою підтримку, оскільки наші методи є мирними. І станом на зараз ми довели, що такі методи є раціональними. Тому ми продовжуємо боротьбу».

Активісти нагадують, що «минулого тижня координаційна рада прийняла рішення про потребу розблокування львівських Епіцентрів та переведення площини блокування у мирний спосіб».

Тим часом, як повідомляє Канал новин «24», барикади навколо «Епіцентру» сьогодні розібрали.

Очевидці розповіли, що розбирати барикади прийшли близько 300 людей, серед них було було всього близько півсотні євромайданівців.

Нагадаємо, упродовж двох тижнів активісти блокували діяльність львівських гіпермаркетів «Епіцентр», власниками яких є нардеп від ПР Олександр Герега та його дружина Галина Герега, секретар Київради.

Вчора, 7 лютого, близько 60 працівників «Епіцентру», що на вул. Городоцькій, 302, вийшли до барикади, яка розташована на в’їзді до гіпермаркету. Люди вимагали розблокувати гіпермаркет, оскільки блокування роботи може призвести до скорочення штату працівників та зниження заробітної плати. У відповідь один з блокувальників сказав, що основною їхньою вимогою є вихід з Партії регіонів власника «Епіцентру», а також припинення фінансування влади.

Джерело: ZAXID.NET

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: