Юні гандболісти Львівщини визначили кращих

6-7 лютого 2014 року Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації спільно із Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було проведено змагання з гандболу серед школярів Львівщини, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Участь у змаганнях, які відбувалися в Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі в межах XXIІІ обласних спортивних ігор школярів Львівщини, взяли 8 команд та близько 100 учасників.

За підсумками двох змагальних днів впевнену перемогу виборола команда школярів Кам’янко-Бузького району. Другими стали вихованці Шевченківського району м. Львова, а трійку призерів замкнули спортсмени, які навчаються у школах Пустомитівського району Львівської області.

Зазначимо, що у 2014 році XXIІІ обласні спортивні ігри школярів Львівської області присвячені Року Тараса Шевченка в Україні та 75-річчю створення Львівської області, проводяться з метою популяризації фізичної культури та спорту, залучення учнів області до регулярних занять різними видами спорту, пропаганди здорового способу життя серед школярів.

Спортивні ігри відбуваються в межах календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів освітянських установ, затвердженого спільним наказом Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 29.01.2014 №01-01/20/06.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: