Садовий роздасть стипендії талановитим спортсменам та тренерам

Щорічно, за підсумками попереднього спортивного року, Львівська міська рада відзначає талановитих перспективних спортсменів та тренерів стипендіями міського голови.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м.Львова», управління молоді, сім’ї та спорту проводить прийом заяв на отримання грошової винагороди.

«Ми дуже раді, що незабаром зможемо відзначити спортсменів та їх тренерів, які у 2013 спортивному році гідно представляли наше місто та державу на Чемпіонатах України, Європи та Світу. Підтримуючи їх зараз, ми забезпечуємо хороше спортивне майбутнє нашого спорту, адже після завершення спортивної кар’єри більшість стане тренерами та буде тренувати майбутніх переможців», - розповідає Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту.

На здобуття стипендій можуть бути висунуті кандидатури спортсменів і тренерів з федерацій, спортивних товариств, клубів та організацій Львова зі всіх видів спорту, що визнані в Україні.

Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у 2013 році 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу.

Управління молоді, сім’ї та спорту прийматиме заяви до 10 березня 2014 року.

До заяв необхідно долучити такі документи:

  • копія підтверджуючих документів, які засвідчують те, що спортсмен у 2013 році став переможцем або призером (1-3 місця) на Чемпіонатах України, Європи та Світу (копії дипломів);
  • завірена копія паспорта (1, 2 та 11 сторінки);
  • завірена копія ідентифікаційного коду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: