Яценюк розповів про парламентські плани на наступний тиждень (відео)

Сьогодні, 15 лютого, лідер партії "Батьківщина" Арсеній Яценюк, спілкуючись з журналістами, окреслив план дій опозиції в парламенті на наступний тиждень.

"Ми чітко заявили про те, що в парламенті на наступному тижні повинна бути проголосована постанова яка відновлює редакцію Конституції 2004 року. Не вдаючись зараз в юридичні подробиці, я думаю що ми це зробимо у вівторок в засіданні парламенту, я можу вам чітко сказати про те, що чинний президент користується повноваженнями, які йому ніхто ніколи не давав, на які він ніколи не обирався українським народом, і в нас є юридична і політична база.

І тому затягування часу з боку партії влади означає тільки одне  - вони не готові не те щоб до будь-якого діалогу, вони не готові почути український народ, який вимагає нової влади, нової Конституції, нового президента і нового уряду.

Якщо протягом наступного тижня ми не побачимо результату в стінах парламенту, то абсолютно зрозуміло, що це означає що влада іде на загострення і на ескалацію ситуації і тоді цей конфлікт буде вирішуватись уже не в парламенті, а він буде вирішуватись на вулиці", - розповів він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: