Найбільший рівень хабарництва буде проявлятися у львівському судочинстві, - екстрасенс (відео)

Як зміниться влада на найближчий рік? Чи буде присутнє хабарництво у Львові? Чи повернуть львівські правоохоронці довіру громадськості? На ці та інші запитання виданню Дивись.Інфо погодився відповісти езотерик, парапсихолог та учасник української битви екстрасенсів, Назар Лебяк.

Як складеться в цьому році ситуація з хабарництвом?

Цікаве запитання. Карти кажуть що хабарництво залишиться на досить великому рівні. Хочу одразу сказати що найбільший рівень хабарництва буде проявлятися в судочинстві, в судовій системі Львова. Хабарництво процвітатиме в радах, це може бути обласна рада і міська рада, я бачу круглий стіл. Хабарництво буде гарно завуальованим і увагу людей від питання хабарництва будуть старатисявідволікти. Але розміри хабарів не будуть надто великими, в межаш тисячі гривень, великі хабарі будуть боятися брати.  А малих хабарів навпаки буде багато.

Чи будуть засуджені хабарники?

Я не бачу щоб велася жорстка політика проти хабарництва і багато випадків не спливуть на поверхню. Будуть випадки притягнення до адміністративної відповідальності. Але їх теж буде набагато, близько 10-12 випадків за рік буде виявлено офіційно.

Що чекає на львівські правоохоронні органи в цьому році?

Тут можлива поява нового керівника, конкретний орган я назвати не можу.  Бачу багато конфліктів в середині структур, але вони будуть вирішуватися. Через це значного розвитку правоохоронних органів не передбачається.  Будемо спостерігати боротьбу посадових осіб між собою. Можлива поява в органах керівника, який буде не бажаний і погано сприйметься працівниками. Нажаль, конкретний підрозділ назвати не можу.  Але ситуація владнається і всі між собою домовляться.

Також в органи правопорядку прийдуть люди, котрі будуть працювати заради власного збагачення, а не заради служіння народу.

Лицемірство буде процвітати, а конкретних дієвих реформ я не бучу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: