Працівники Львівського поштамту вимагають від Сех спростування неправдивої інформації

Поштовики області проти дискредитації

Час проведення: 10.00, 04.03.2014

Місце проведення:

вул. Словацького, 1, м. Львів (Поштамт, актовий зал, 3-ій поверх)

Учасники:

В.о. директора Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» - Ткачук Віктор Павлович;

Голова профспілкового комітету працівників Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» - Костюк Василь Миколайович;

Заступники директора, начальники центрів поштового зв’язку області та голови первинних профспілкових організацій, працівники Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Короткий опис події

Сьогодні, коли країна знаходиться на межі війни та хаосу з вуст окремих осіб лунають непрофесійні тези про початок так званої «тотальної люстрації», що включає відсторонення низки теперішніх молодих менеджерів-українців, які тепер дуже потрібні нашій країні.

Для всього 5-ти тисячного колективу Львівської «Укрпошти» образливими є заяви про те, що керівництво не дозволяло нам брати участі у народних віче на підтримку європейських прагнень України. Це - образа як для тих поштовиків, хто був у Києві та ризикував життям і здоров’ям, так і для тих, хто жертвував для потреб Майдану гроші, теплий одяг і медикаменти, - образа для всіх, хто мав можливість ВІЛЬНО висловити свою позицію.

Тому ми вимагаємо від І.Сех спростувати поширену неправдиву інформацію про заборону поштовикам відвідувати Євромайдан. В протилежному разі поштовики Львівщини готові дослухатися до рекомендацій та у найближчому часі продемонструвати в дії окреслену «формулу участі пошти в протестах» - зупинити роботу всіх відділень зв’язку та доставку кореспонденції в області на один день, а замість щоденної кропіткої роботи взяти участь у народних віче. Пошта Львівщини відповідально заявляє – ДОСИТЬ НЕПРАВДИ, почніть люстрацію з себе!

Львівська пошта була, є і залишається народною, підтримує кожного громадянина та виступає за УКРАЇНУ! Ми всі єдині!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: