Львівщина феєрично зустріла чемпіонів світу зі стрільби з лука (фото)

Вчора, 4 березня ц.р., на головному залізничному вокзалі Львова – 4 березня  ц.р. потягом до рідного міста прибули з чемпіонату світу зі стрільби з лука, що відбувся у Франції -  львівські лучники, які привезли додому цілу скарбничку нагород різного ґатунку. Про це кореспондента Дивись.Інфо повідомили в прес-центрі Львівської обласної ради.

Георгій Іваницький та  Маркіян Івашко - чемпіони світу зі стрільби з лука серед чоловіків в командних змаганнях.
Вероніка Марченко - чемпіонка світу зі стрільби з лука серед жінок в командних змаганнях.
Михайло-Ярослав Малик – рекордсмен світу та срібний призер чемпіонату світу зі стрільби з лука серед юніорів в командних змаганнях.
Соломія Гнип – срібна призерка чемпіонату світу зі стрільби з лука серед юніорок в командних змаганнях.
Марія Школьна - чемпіонка світу зі стрільби з блочного лука серед юніорок.

Окрім спортсменів до рідного Львова прибули наставники молодіжної збірної команди України , заслужені тренери України  Марія Гавелко та Віктор Михайленко.

Зустріти своїх спортивних героїв прибули начальник управління молоді та спорту  Львівської облдержадміністрації  Юрій Майборода, директор Львівської школи вищої спортивної майстерності Петро Климчук, заступник директора львівського училища фізичної культури Мар’яна Дмитрів, директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Лілія Білінська, заступник директора Львівської школи вищої спортивної майстерності Ярослав Ковальчук, провідний  тренер збірної команди України зі стрільби з лука Владлен Новаковський, а також , батьки та близькі родичі спортсменів, численні уболівальники та прихильники спорту, представники ЗМІ.

лучники1 лучники2 лучники3 лучники4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: