Військовим у Криму можна тільки поспівчувати, - експерт (відео)

Українські Збройні сили систематично і цілеспрямовано знищувались, тому сьогодні потрібно зупинити бездумну реформу скорочення армії.

Про це на прес-конференції заявив начальник Львівського ліцею імені Героїв Крут Роман Саляк, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Експерт розповідає, що в армію давно не постачають нової зброї, натомість кожен із міністрів оборони продовжував лінію постійно скорочення як частин, так і персоналу.

«Я вважаю, що це був стратегічний план тих, які були біля керма МОУ. У результаті ця бездумна реформа привела до руйнації. Сьогодні у Крим прийшли пришельці і я думаю, що уже усі зрозуміли, що ця реформа армії була бездумною», - каже Саляк.

Начальник ліцею також наголошує на тому, що військовим у Криму можна тільки поспівчувати.

«На них, на членів їх сімей йде постійний тиск і залякування, тому військові потребують підтримки. Я вважаю, що потрібно створити Фонд допомоги Збройним силам України, підняти військові частини, щоб вони пройшлись 100 кілометровим маршем, перевірити готовність техніки, хоч воно стара, але нею можна воювати і тоді стане зрозуміло, чи ми можемо і маємо чим воювати», - розповідає експерт.

Деталі дивіться у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: