Димінський: Скоро може бути новий Майдан - суто футбольний

Президент Карпат Петро Димінський прокоментував конфлікт у керівництві Федерації футболу України.

"Ми хочемо подивитися на сьогодні доцільність використання коштів. Якщо люди бояться аудиту, то це означає, що наш футбол у тіні. Досить нам уже тіньової економіки. Треба у футболі навести порядок.
Точка кипіння підходить вже до того, що може бути новий Майдан - суто футбольний. Так само, як і в державі, прийшов час очищення. Подивіться, зникають клуби... Чому це відбувається? Тому, що у нас є величезний розрив між клубами. Футбол непрозорий. Для футболу не створені інвестиційні умови. Футбол став дорогою і популярною іграшкою. Наприклад, є проблеми у Металіста. Якщо Маркевич вже пішов з Металіста, то це означає, що такі люди, як Курченко, випадкові.
Є люди, які готові очолити ФФУ. Неважливо хто це буде - Димінський, Ахметов чи Коломойський. Найголовніше, щоб ця людина розуміла, для чого вона там. Якщо піти на час, щоб навести там порядок, то я можу піти.
Майбутнє будь-якого клубу в українському чемпіонаті пов'язано з власними вихованцями. Сьогодні вже є кілька програм розвитку, в тому числі затверджених УЄФА. Засилля легіонерами і їхні завищені зарплати не йдуть на користь", - заявив Димінський в інтерв'ю передачі ПроКарпати.

За матеріалами: fckarpaty.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: