І знову громада Старосамбірщини поїхала від Ірини Сех з нічим (відео)

Вчора, 20 березня, вже втретє до губернатора Львівщини Ірини Сех приїздила громада зі Старосамбірського району для вияснення ситуації стосовно призначення голови Старосамбірської районної державної адміністрації, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

"Сьогодні ми приїхали на прийом до Ірини Сех вже втретє для того, щоб отримати від неї відповідь щодо призначення голови райдержадміністрації. В нас склалося враження, що до думки громади Старосамбірщини не прислухаються і тому ми сьогодні тут. Ми стояли на Майдані не для того, що політична партія чи коаліція політичних партій узурпували владу. На мою думку, на Майдані було більшість безпартійних людей і потрібно зважувати на думку народу", - розповідає Тетяна Нищишин, член Ради Майдану Старосамбірщини, приватний підприємець.

Щоб з'ясувати ситуацію з призначенням голови райдержадміністрації та потрапити на прийом до губернатора Львівщини громада чекала кілька годин.

Нагадаємо, громада Старосамбірщини пропонує на посаду голови райдержадміністрації  свого кандидата, позапартійного Богдана Петрину, котрий, за словами громади, користується повагою в районі і був активістом Євромайдану з першого його дня. Натомість Ірина Сех більше схиляється до призначення на посаду голови райдержадміністрації керівника районного осередку ВО "Свобода" Мирона Пацая.

Після кількагодинного очікування, громада Старосамбірщини таки потрапила на прийом до Ірини Сех.  Пропонуємо Вашій увазі весь перебіг прийому без купюр та монтажів.

Під час прийому, на жаль, губернатору та громаді не вдалося знайти компромісу у визначенні оптимальної кандидатури на посаду голови Старосамбірської райдержадміністрації.  Ірина Сех вислухала громаду, але не прийняла рішення і захотіла зустрітися з обома кандидатами віч-на-віч. Але представники громади вимагали прозорості та відкритості і захотіли бути присутніми під час цієї розмови.

Ірина Сех також закликала собі на підмогу у такому складному питанні свого однопартійця, голову Львівської обласної ради Петра Колодія і намагалася не допустити пресу.

Після чергового кількагодинного очікування на другу за день зустріч, представникам громади та знімальній групі таки вдалося потрапити на цю "приватну" розмову з кандидатами.

Як Ви могли бачити, поступово Ірина Сех самоусунулася від розмови і тільки мовчки слухала.

Станом на вчорашній день, ситуація з вибором кандидата на посаду голови Старосамбірської районної ради  була не вирішена. Мабуть громаді цього району доведеться знову приїхати до губернатора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: