Оголошено конкурсний відбір серед українських менеджерів для стажування у Німеччині

10 квітня  2014 року за Програмою Федерального міністерства економіки та енергетики з підготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна, що реалізується спільно з Мінекономіки України, проводиться відбір кандидатів на стажування у Німеччині (в приміщенні «ЦПБ НюБізнет», площа Галицька 7, 2 поверх), повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

У 2014 році українським менеджерам/підприємцям і підприємствам пропонуються стажування за напрямками:

-Економічна кооперація без галузевої специфіки та
-Економічна кооперація з галузевою специфікою (енергоефективність в промисловості, будівництві і санації будівель і споруд, охорона здоров’я, природоохоронні технології каналізації, утилізація відходів, аграрний сектор, гірничодобувна промисловість).

Cтажування триває 1 місяць, фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, досвід роботи в сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік, добре знання англійської або німецької мови, наявний потенціал для розвитку кооперації з німецькими партнерами.

Деталі про стажування, вимоги до кандидатів та попередня реєстрація на співбесіду на сайті http://www.newbiznet.com.ua/index.php/ru/giz.

Інформаційний семінар з Програми відбудеться 9 квітня з 10.00 до 12.00 в приміщенні Львівської обласної державної адміністрації за адресою м. Львів,  вул. Винниченка, 18, кім. 412.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: