Водії маршруток нагадують учасників Антимайдану Януковича, - Гринда (відео)

Водії львівських маршруток нагадують учасників Антимайдану, бо дуже часто одягаються у спортивний одяг. Часто складається враження, що у них взагалі лише одна пара спортивного костюму.

Про це під час громадських слухань щодо збільшення вартості проїзду у маршрутках Львова заявив голова постійної депутатської комісії Інженерного господарства, транспорту та зв'язку Львівської міської ради Іван Гринда, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Гринда наголосив, що директори підприємств мали б на це звертати увагу: збирати збори водіїв і наголошувати їм на цьому.

Депутат також розповів, що якось зранку поїхав на кінцеву зупинку на вулицю Червоної Калини й побачив, що вісім із десяти водіїв зранку курили у салоні. «Я розумію, що це хвороба, але все-таки», - сказав Гринда.

Він також вказав директорам підприємств на необхідність впорядкування табличок маршрутних таксі, оскільки, за його словами, дуже часто на них написані «народні назви», а не правильні для міста Львова.

Голова комісії також нагадав, що пропонував заборонити у час-пік перевозити пенсіонерів безкоштовно, однак ця пропозиція чомусь не була прийнята.

«Люди не можуть добратись на роботу та на пари у час-пік зранку і ввечері додому. Не можуть добратись ті, хто платить, бо маршрутки набиваються пенсіонерами», - зазначив Іван Гринда.

Також депутат повідомив, що за його інформацією, найменше порушень у Львові серед перевізників має «Успіх-БМ», натомість його чиновники міської ради хочуть позбавити ліцензії на право перевезення пасажирів. Натомість найбільше порушень зафіксовано у ЛК АТП-1, проте тут чиновники Садового не вживають жодних заходів.

Іван Гринда також повідомив, що оскільки держава не хоче відшкодовувати перевізникам кошти за пільговиків, то цього року у бюджеті міста Львова закладено 10 мільйонів гривень (що вдвічі більше коштів 2013 року) на відшкодування перевізникам.

Також Гринда додав: «Ну що сотні доларів коштує помити автобус? Є речі, які перевізники можуть робити і без підняття вартості проїзду».

Деталі виступу Гринди дивіться у відео Дивись. Інфо:


Як перевізники шантажували львів’ян і як цьому підігравав Олег Вілюра – можна прочитати тут.

Олег ДОВГАНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: