Місто опротестовує в суді спроби приватизувати приміщення клубу «Романтик»

Місто відстоює право дітей займатись танцями. Завтра о 9.00 год в Галицькому районному суді м.Львова (вул. Чоловського, 2) відбудеться судове засідання (суддя – Государський А.В.) щодо оскарження управлінням комунальної власності міста ухвали, якою передбачено приватизацію приміщення дитячого танцювального клубу «Романтик» ГО «Здорова Галичина», що в Парку культури ім. Б Хмельницького, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це приміщення має соціальне навантаження. До того ж розташоване воно у парку культури та відпочинку. Тому приватизація способом викупу приміщення дитячого танцювального клубу «Романтик» є недоцільною. Тож ми це оскаржуємо.

Зрештою, як на наш погляд, цим питанням мала б зацікавитись активна громадськість і допомогти відстояти соціально значиму споруду», - каже начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун.

Управління комунальної власності інформує, що суть позову полягає в тому, що ухвала Львівської міської ради №2562 від 18.07.2013 в частині п. 32 додатка до неї, а саме включення «з голосу» до переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу, об’єкту на вул. Болгарській, 4 (орендар ГО «Здорова Галичина») загальною площею 1861,9 кв.м., прийнята з порушенням Регламенту Львівської  міської ради та Програми приватизації майна комунальної власності  м. Львова на 2012-2014 роки.

Враховуючи, що приміщення на вул.Болгарській, 4 використовуються з важливою соціальною функцією, для розвитку підростаючого покоління, виконавчі органи Львівської міської ради вважають за недоцільне приватизацію даного об’єкта.

 

Увага! Представникам ЗМІ, які мають намір бути присутніми на засіданні, слід прийти на 20-25 хв раніше для подання клопотання щодо допуску журналістів на засідання. При собі мати документи, що посвідчують особу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: