Працівники апарату Львівської ОДА висадять у Левандівському парку Алею Небесної Сотні

11 квітня  працівники апарату облдержадміністрації у Левандівському парку м. Львова  висадять Алею Небесної Сотні. Під час толоки заплановано посадити орієнтовно 40 саджанців породи дуб червоний, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Голова Львівської ОДА Ірина Сех зазначила, що цією акцією ми хочемо показати, що Герої не вмирають, пам’ять про них вічна, адже дуби – це символи міцності, стійкості та могутності.

Також Ірина Сех закликала громадськість  області взяти активну участь у благоустрої своїх населених пунктів та приєднатися до обласної толоки.

Очільниця області нагадала, що за результатами цьогорічного місячника чистоти, благоустрою та озеленення буде визначено переможців в кількох номінаціях, зокрема  в категоріях «село», «місто», «район», а також найкращих серед тих, хто посадив найбільше дерев та прибрав найбільшу територію.

«Для переможців передбачено кошти з обласного фонду охорони навколишнього середовища, які можна буде використати тільки за цільовим призначенням – наприклад, на придбання сміттєвих контейнерів, на техніку чи обладнання для підстригання трави, обрізання дерев тощо», – сказала І. Сех.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: