Жителі одного із сіл Сколівського району поскаржились депутатам обласної ради на директора лісгоспу

На розгляд постійної комісії засіданні з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради надійшла скарга жителів одного із сіл Сколівського району. Люди висловлюють своє невдоволення діям чинного директора місцевого лісгоспу, повідомила прес-служба облради.

За словами громади села, директор підприємства лісового господарства почав стрімко збагачуватися за рахунок своєї діяльності. «Він є директором лише трохи, але вся наша місцевість знає його вже давно, коли він обіймав посаду інженера на цьому підприємстві. Приїхав він до нас голий і босий, а за вісім років встиг поміняти купу джипів, бо розбиває їх по п’янці», – зазначили селяни.

Таке звернення люди скерували голові Львівської обласної ради, голові Львівської обласної державної адміністрації, прокурору Львівської області, начальнику Управління СБУ у Львівській області.

Зокрема, на сьогоднішньому засіданні комісії депутати заслухали, викладену у зверненні інформацію скаржників, а також вирішили скерувати цей лист на розгляд постійної комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: