У Садового стверджують, що у Львові є автобуси, які працюють у режимі «експрес» (відео)

Учора, 12 квітня, у Львівській міській раді відбулись повторні слухання проекту рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Слухання тривали майже 2,5 години, але завершились нічим: частина людей покинула зал засідань, тож у кінці не відбулось жодного голосування за проект рішення, який буде виноситись на засідання виконавчого комітету міської ради одразу після Великодня.

Юрій-Лукашевський

Зазначимо, що у матеріалах, які роздали усім присутнім, зазначено: «Львівська міська рада, враховуючи проведений виконавчими органами аналіз розрахунків вартості проїзду, результати роботи робочої групи з питань міського пасажирського транспорту, розглянувши звернення ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» виносить на громадське обговорення питання встановлення тарифу на послуги із перевезення пасажирів у міському автотранспорті у автобусах, які працюють у режимі «експрес» та «маршрутне таксі» у розмірі 3,00 грн».

Натомість присутній на слухання виконувач обов’язків начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Сергій Журбенко так і не пояснив львів’янам, які ж саме маршрутки курсують у режимі «експрес».

Натомість він розповів, що вартість проїзду уже зросла у Києві, Харкові, Полтаві, а ще у 14 обласних центрах України зараз триває процедура перегляду тарифу.

Також чиновник заявив: «Контроль за перевезенням пасажирів – це не є функція управління транспорту. Для цього є контролюючі органи».

Повну версію громадських слухань дивіться на відео Дивись. Інфо:

Нагадаємо, під час слухань Журбенко також повідомив, що зупинку маршруток №№ 3 а і 4 а буде перенесено, а представники громадського руху "За якісний транспорт" запропонували підписати спеціальний меморандум між мерією та перевізниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: