Леополіс Гран Прі їде запрошувати гостей на фестиваль

На Львівщині з 2012 року уникає покарання засуджений до ув’язнення
Як встановлено Золочівською місцевою прокуратурою, внаслідок службової недбалості посадових осіб Миколаївського районного відділу громадянин, засуджений за вчинення крадіжки до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі, не відбув призначеного судом покарання

У четвер, 15 травня, колона з 20 ретро автомобілів збереться перед Ратушею, щоб вирушити на міжнародну виставку до Польщі. Там автолюбителі запрошуватимуть інших європейців на найбільший фестиваль ретро автомобілів у Центральній та Східній Європі.

Любителі ретро авто з автоклубу “ЗАЗ Козак” вирушать до Варшави та Жешува, щоб запросити поляків та інших учасників міжнародних зустрічей на фестиваль ретро автомобілів, який відбудеться 27-29 червня у Львові. У Варшаві вони візьмуть участь у міжнародній виставці ретро авто, а у Жешуві — у міжнародному туристичному ралі. Організатори фестивалю хочуть запевнити, що у Львові мирно та спокійно, і місто готове зустрічати гостей.

Нагадаємо, минулого року Леополіс Гран Прі відвідали більше 300,000 гостей з України, країн ЄС (Польща, Чехія, Угорщина, Швейцарія, Литва, Німеччина, інші), США, Росії та Австралії. В цьому році очікуємо, що фестиваль відвідає близько 500,000 осіб. 

Організатори фестивалю: ЗАЗ Козак, Холдинг емоцій «!FEST», Львівська міська рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: