За результатами перевірки буде звільнено водія АТП-14630

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, працівники управління продовжують проводити перевірки роботи автотранспортних підприємств міста. Перевіряють як бази підприємств, так і роботу окремих маршрутів, повідомили у прес-службі ЛМР.

Так, вчора, 13 травня, з 5:00 год. до 9:00 год перевіряли випуск на маршрути автобусів, які обслуговує ПАТ «Львівське АТП -14630».

«Зокрема, перевіряли, чи присутні лікарі, чи проводиться техогляд, санітарний стан автобусів, наявність касової книги, наявність квитків. Два автобуси перед випуском на маршрути довелось ще додатково мити.

Також буде звільнено водія цього підприємства, на нього є багато скарг від пасажирів. Підприємство готує подання на його звільнення, документи подано на погодження на засідання профкому», - розповів Віктор Щир.

За його словами, тривають перевірки і роботи окремих маршрутів щодо дотримання маршрутів та графіків руху, санітарного стану, поведінки водіїв, видачі квитків.

Нагадаємо, нещодавно, зважаючи на численні скарги пасажирів та результати перевірки, комунальне підприємство АТП-1 розірвало угоду оренди з водієм-власником автобуса, який працював на міському маршруті №29.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: