До стадіону «Арена Львів» курсуватимуть експрес-маршрути

ruyini-psihiatrichnoyi-likarni
руїни психіатричної лікарні

31 травня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт гурту «Океан Ельзи» «20 років разом». Відтак, для зручності відвідувачів концерту буде продовжено рух громадського транспорту, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути «пл. Петрушевича – пр.Вернадського» та «Кінотеатр ім. Довженка – пр.Вернадського», повідомили у прес-службі ЛОДА.

Для забезпечення комфортного доїзду глядачів на концерт буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси №3А, 10, 25, 40, які курсують до ТЦ «Кінг Крос», тролейбуси №3, 20, 25, які курсують до Автовокзалу) та продовжено графік їх роботи. Також буде запроваджено два експрес-маршрути від пл. Петрушевича до пр.Вернадського та від пр. Червоної Калини (кінотеатр ім. Довженка) до пр.Вернадського. Шатл-баси курсуватимуть від 17.00 до 20.00 год та після закінчення концерту з 01:00 год. і до вивозу усіх відвідувачів.

«Зокрема, тролейбуси будуть з 01:00 год. чекати на пасажирів на Автовокзалі. Штатні автобуси № 3А,10, 25, 40 будуть перебувати біля ТЦ «Кінг Крос» на кінцевій зупинці. Ці штатні маршрути будуть вивозити людей після закінчення концерту. Додаткові маршрути будуть знаходитися в районі Автовокзалу. Автобуси, які курсуватимуть на Сихів, стоятимуть на пр.Вернадського. Ті автобуси, що їхатимуть до пл.Петрушевича, будуть знаходитися вздовж тротуару на вул.Стрийській на куті з пр.Вернадського. Оплата за проїзд – за чинним тарифом у місті Львові», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Початок концерту заплановано на 20.00 год. Вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18.00 год.

«Концерт розпочинається о 20:00 год. Просимо львів’ян і гостей міста приходити раніше, всі входи на стадіон будуть відкриті з 18:00 год. Якщо ж усі прийдуть перед самою подією, то концерт вчасно не розпочнеться. Є позиція така, що концерт починається тоді, коли заходить останній глядач.

Ми б рекомендували добиратись на стадіон все-таки громадським транспортом, адже кількість паркомісць біля стадіону для приватного авто є обмеженою, тільки до 2 тис. місць. Для тих, хто все ж їхатиме своїм транспортом, проїзд до стадіону буде відкрито з обох напрямків з кільцевої дороги. З пр.Вернадського на стадіон проїзд буде відкритий тільки для власників квитків у віп-зону», - розповів директор з маркетингу компанії SUSY Production Тарас Яценко.

Організатори концерту застерігають, що у зв’язку із посиленими заходами безпеки, на територію «Арени Львів» заборонено заносити великі парасолі-тростинки та будь-які напої у скляній, пластиковій чи металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Заборонено вхід у нетверезому стані. Вхід для дітей дошкільного та шкільного віку дозволено лише у сектори у супроводі батьків або супроводжуючих дорослих осіб, для дітей старшого шкільного віку дозволено вхід у фан-зони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: