Екстрена медицина Львівщини отримала оснащення для санітарного автотранспорту

За підтримки Міністерства закордонних справ Угорщини, Берегівська районна Мальтійська служба допомоги подарувала Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оснащення для санітарного автотранспорту.

У заході брали участь Почесний консул Угорщини у Львові Лариса Малех, заступник генерального консула Угорщини в м. Ужгород Ендре Саліпскі, представник Мальтійської служби допомоги з Угорщини Аданій Ласло.

Загалом було передано оснащення на суму 50 000 гривень. Це засоби для іммобілізації, термопокривала, реанімаційні сумки.

Під час зустрічі заступник генерального консула Угорщини в м. Ужгород Ендре Саліпскі зазначив: «В Угорщині дуже багато людей переживало, побачивши страшні картини майдану, і звичайно це викликало співчуття на моїй Батьківщині. Тому Міністерство закордонних справ Угорщини спільно з Мальтійською службою організували збір коштів, щоб покращити умови роботи працівників екстреної медичної допомоги шляхом забезпечення оснащенням для санітарного автотранспорту».

Заступник головного лікаря Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ярослав Пилипець, подякував колегам за цінний дар, який дозволить покращити якість надання медичної допомоги.

 Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: