У трамваях збільшать кількість контролерів

Пасажирів львівського електротранспорту спонукають купувати проїзні квитки. Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», зараз підприємство підсилює службу контролю. Відтак, на лінії виходитиме більше контролерів.

Як розповів заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, з початку місяця контролери підприємства виписали 1548 квитанцій на оплату штрафу за безквитковий проїзд пасажирам трамваїв та тролейбусів.

«До прикладу, на цьому тижні за один день наші контролери оформили 104 штрафи за безквитковий проїзд. Раніше в середньому в місяць було 1100-1200 штрафів. Підприємство підсилює службу контролю. Зараз працює 37 контролерів. Хочемо взяти на роботу ще 20 осіб. Відтак, усіх, хто має бажання працювати контролером, просимо звертатись у відділ кадрів ЛКП «Львівелектротранс» на вул Сахарова, 2.

Поки триває набір нових працівників, співпрацює з охоронною фірмою, яка надає нам такі послуги. Працівники цієї фірми мають повне право здійснювати контроль наявності закомпастованого квитка у пасажира електротранспорту, оскільки вони також мають посвідчення контролерів.

Ми закликаємо усіх пасажирів електротранспорту купувати та компостувати проїзні квитки, чи проїзні картки. Це значно економніше для самого пасажира, ніж платити потім штраф, і вигідніше для підприємства, яке може інвестувати кошти від виручки в ремонт техніки», - розповів Володимир Карпа.

Нагадаємо, штраф за безквитковий проїзд у міському електротранспорті становить 30 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: