У Трускавці депутати провалили рішення про будівництво 12-метрової статуї Ісуса Христа

Юлія Благиня

Депутати Трускавецької міської ради провалили рішення з питання встановлення статуї Христа-Спасителя на Гошівській горі.

Зокрема, під час сесії говорилось, що вже витрачено гроші на містобудівельне обґрунтування, дано дозвіл на розроблення проекту, на даному місті забито чотири сваї, кожна з яких витримує до 40 тонн, – передає власкор ІА ZIK.

На цьому проекті сім місяців день в день працювали не менше 10 чоловік. Зроблено форми з гіпсу, які за декілька місяців буде знищено.

Із фракцій за це питання не голосували «Батьківщина» та представники Європейської партії, натомість,  його підтримала фракція «Свобода» у повному складі.

Нагадаємо,  що у місті на одному з найвищих пагорбів, який місцеві жителі назвали «Гошівською горою», у кінці вулиці Лесі Українки, що межує з вулицями Мазепи, Дорошенка, а також залізничним вокзалом,  планували спорудити 12-метрову статую Ісуса Христа.

Скульптура буде точною копією відомої в усьому світі фігури Христа в Ріо-де-Жанейро. Здалеку фігура буде нагадувати хрест.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: