Колодій виплатить матеріальну допомогу

Бюджетна комісія обласної ради підтримала зміни до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян області, відповідно до яких передбачається виплата матеріальної допомоги сім’ям загиблих під час антитерористичної операції на сході України, повідомили у прес-службі ЛОР.

Нагадаємо, раніше обласна рада затвердила програму, згідно з якою виділила 2,5 млн грн для виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих на Майдані. Відтак, 20 сімей отримали допомогу в сумі по 100 тис. грн.

Тепер депутати пропонують збільшити обсяг фінансування програми, аби таку ж матеріальну допомогу отримали сім’ї жителів Львівщини, які загинули під час подій на сході України.

На сьогодні під час військових дій в східних областях України загинуло семеро жителів Львівської області: це закатований у Слов’янську Юрій Дяковський, вертолітники 16-ої бригади армійської авіації Руслан Плоходько, Сергій Руденко, Ігор Грішин, Олександр Сабад, Микола Топчій та генерал-майор Сергій Кульчицький.

Як зазначив голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик: «Додатковий фінансовий ресурс в сумі 2 млн 400 тис. грн дозволить виплатити по 100 тис. грн без врахування оподаткування 20-и родинам. Та все ж сподіваймось, що антитерористична операція у Донецькій та Луганській областях скоро закінчиться і решта коштів залишиться не використаною».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: