Шмигаль оголосив акцію "Хабарників до в’язниці"

Заступник начальник ГУ Міндоходів у Львівській області Денис Шмигаль оголосив акцію "Хабарників до в’язниці". Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Акція: ХАБАРНИКІВ ДО В’ЯЗНИЦІ #
Ініціатор і гарант захисту від податкового свавілля у разі участі в акції: Денис Шмигаль, заступник начальника ГУ Міндоходів у Львівській області
Територія – Львівська область
Учасники акції – свідоме підприємницьке середовище.
Суть акції: у разі вимагання або натяку на хабар, ви зголошуєтеся до мене Д,Шмигаля, телефоном або через повідомлення на Фейсбуці, або через е-мейл [email protected], далі ми спільно з відповідною службою здійснюємо юридичні дії з документування факту злочину, порушуємо кримінальну справу, передаємо справу до суду.

Шановні підприємці, роботодавці, інвестори!

Оголошую акцію ХАБАРНИКІВ ДО В’ЯЗНИЦІ # і запрошую Вас до активної участі у наведенні порядку. І пам’ятаймо – що пропозиція і давання хабаря є таким самим кримінальним злочином, як і його вимагання та отримання.
По-перше: Протягом двох тижнів, вже десятки з Вас звертаються з проханнями допомогти Вам врятуватись від вимагання хабарів, і вже сотні з Вас на громадських зустрічах вимагають «хоч щось зробити з корупцією і хабарництвом». АЛЕ при цьому ЖОДЕН з Вас не погодився на чесну співпрацю зі службою безпеки або прокуратурою, не написав заяву і не задокументував факту вимагання. Максимум Вашої сміливості – це дуже емоційні але абсолютно безпідставні звинувачення у ЗМІ, Інтернеті та на зустрічах.
Отже, виходить, що всі хочуть щоби щось зробилось само собою, а Ваша хата завжди з краю. Відповіді, до речі, у всіх стандартні, «мені тут жити», або «я з цими людьми працюю вже десять років», «я боюсь, що тебе потім тут не буде і мене будуть пресувати ще більше …».
По-друге: припиняйте шукати можливостей не платити податки, перестаньте працювати з «метеликами», «податковими ямами», «конвертами», «транзитерами», а якщо працюєте з подібною категорією, тоді не плачте, що на вас тиснуть. Тих хто працює з переліченою категорією, особливо після податкової амністії, будемо тиснути і будемо перевіряти прискіпливо і жорстко. Майте це на увазі. Бо досвід показує, що ті хто у громадських об’єднаннях найбільш галасливий, той і є найбільшим порушником, оптимізатором і мінімізатором. Чесний бізнес просто працює і сплачує податки – йому тепер вже точно немає чого боятись.
По-третє: просто не давайте хабарів. Сьогодні абсолютно достатньо інструментів захисту чесного бізнесу – «Пульс» податкової, асоціації, громадські організації та утворення, гарячі лінії та лінії довіри. Сподіваюсь судова система стане абсолютно справедливою найближчим часом. Вчиться і не бійтеся відстоювати і захищати свої інтереси.
Важливий момент – відшкодування ПДВ експортерам, які працюють в межах закону, в сумі менше 100 тисяч гривень на місяць здійснюється автоматично, і «ходоки», в особі "інспекторів", які розказують Вам, що впливають на ці процеси, насправді – нагло брешуть, ніяких 20% відкату не давайте і не слухайте ніяких байок, що система працює! (кажу про це, бо минулого тижня дехто з Вас вже звертався і з такими питаннями, але знову ж таки не хочете назвати прізвищ безсовісних хабарників)", - написав Денис Шмигаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: