Святослав Вакарчук заохотив українців розповідати про свою Україну

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», провідного телекомунікаційного оператора в країнах СНД, Генеральний партнер Олімпійської збірної України, оголошує про старт всеукраїнського проекту «Розкажи про Україну на смартфон», який розпочався у Львові концертом гурту «Океан Ельзи».

31 травня відбувся грандіозний концерт популярного українського гурту «Океан Ельзи», присвячений 20-літтю творчості музикантів. Саме зі Львова розпочався всеукраїнський тур під назвою «20 років разом», партнером якого стала компанія «МТС Україна».

Водночас, концерт у Львові дав старт національному проекту «Розкажи про Україну на смартфон», ініціатором якого виступила «МТС Україна». В рамках проекту кожен охочий зможе розказати про свою Україну: рідне місто, село чи вулицю, знявши на смартфон невелике відео. Автори 20-ти найцікавіших відео, які зберуть найбільшу підтримку глядачів, отримають нагороди – поповнення рахунку, а згодом з-поміж них методом випадкового вибору будуть визначені переможці, які отримають смартфони iPhone 5. Детальніше ознайомитися з правилами конкурсу та завантажити відео можна за посиланням.

«Всеукраїнський тур «Океану Ельзи» – дуже важлива подія для нашої країни в сучасних умовах. Гурт, який є улюбленим для мільйонів українців, який люблять і чекають за кордоном, насправді зможе об’єднати Україну. Я впевнений, що нам усім, мешканцям Львова і Одеси, Дніпропетровська, Донецька та Києва, потрібно більше дізнатися один про одного. Саме тому МТС започатковує національний проект «Розкажи про Україну на смартфон». Ми заохочуємо усіх людей, які люблять Україну, які пишаються своєю «малою батьківщиною» - українськими містами і селами, розповісти про це, використовуючи сучасні технології. Ми надамо можливість усім охочим розповісти про свою «малу батьківщину», створивши відео-ролик про своє місто, село чи вулицю, а автори найцікавіших відео будуть відзначені цінними подарунками. Таким чином, на основі таких відео до Дня Незалежності України ми разом створимо короткометражний фільм про Україну з субтитрами англійською мовою. Адже наша Батьківщина вартує того, аби її побачили у світі не лише як арену політичних подій, а й красу її мешканців та неповторність її міст і сіл», – зазначив директор Західного територіального управління «МТС Україна» Дмитро Пономаренко.
Історію про свій Львів на брифінгу для преси розповів і Святослав Вакарчук. «Коли ми були ще нікому невідомою групою, прийшли до власників піцерії «Кастелярі» на пл. Митній (зараз у цьому приміщенні ресторан «Кумпель») і запропонували грати безкоштовно, аби завоювати публіку, а якщо відвідувачам сподобається наша музика – домовимося про оплату. Ми приходили, грали, і побачили, що в піцерії збирається щораз більше людей. Якось власник запросив нас на розмову і попросив більше не грати в його закладі. За його словами, в час, коли ми грали, дійсно приходило дуже багато наших шанувальників, але вони майже нічого не замовляли», – поділився спогадами фронтмен «Океану Ельзи».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: