У Львівській філармоній звучатимуть «Сучасні Віртуози»

5 червня у рамках Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Віртуози» у Львівській філармонії Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» презентує концертну програму «Сучасні Віртуози» романтичних творів юного Джоаккіно Россінні, класика-романтика Петра Чайковського та запального Нікколо Паганіні.

Як повідомили у Львівській філармонії, вперше на Міжнародному фестивалі музичного мистецтва «Віртуози» з оркестром «Віртуози Львова» виступатиме київська скрипалька, заслужена артистка України Богдана Півненко. Вона виконає відомий твір Нікколо Паганіні – Концерт № 1, еталон скрипкової віртуозності.

Львів’яни насолодяться ексклюзивним звучанням творів, адже оркестр виконуватиме їх на інструментах родини майстрів, які мають добре ім’я в світі і вже створили понад 300 музичних інструментів – родини Пуцентели. Їхні інструменти звучать в руках високих майстрів і Америки, і Європи. Мирослав, Наталя та Орест Пуцентели виготовляють струнні інструменти за старовинними математичними правилами конструювання.

Концертна програма «Сучасні Віртуози», як одна з родзинок фестивалю «Віртуози», буде чудовим початком прекрасної пори року – літа, а також стане приємним відпочинком і для львів’ян, і для гостей міста, і подарує позитивний літній настрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: