На «Територію дитинства» завітали доброчинці

Підприємці Львова підтримують потребуючих дітей. Сьогодні, 4 червня, о 16:00 год. фахівці із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за благодійної підтримки працівників ТОВ «Альянс Маркет» у рамках акції «Територія дитинства» вручать подарунки дітям з потребуючих сімей Львова. Захід відбудеться у приміщення Личаківської РА ЛМР за адресою: вул. К. Левицького, 67, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Впродовж тижня працівники фірми доброчинця за смаком та побажаннями дітей підбирали одяг та взуття. Дарунки отримають 20 дітей, чиї сім’ї опинилися у складних життєвих обставинах. Окрім цього, організатори вручать 50 пакунків з продуктами, солодощами та миючими засобами іншим потребуючим дітям.

«Реалізація даного заходу забезпечить дітей не просто необхідними щоденними речами, вони будуть того кольору і фасону, який прагнули діти, чиї бажання, через складні життєві обставини, не завжди можуть бути почуті батьками.

Хочу щиро подякувати нашим благодійникам за їх щедрий персональний вклад у життя дітей з потребуючих сімей і маю надію, що така допомога у майбутньому стане частиною повсякденного життя кожного мешканця нашого міста в співпраці з соціальною службою», - зазначила Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: