Правоохоронці Львівщини поїхали у зону АТО, щоб змінити своїх колег

У зону антитерористичної операції, 3 червня, виїхали начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк та 63 працівники міліції.

У зону антитерористичної операції виїхало 63 співробітники міліції, котрі замінять своїх колег, які вже тривалий час несуть службу на блокпостах на кордоні Донецької та Харківської областей, а також на блокпостах, які граничать з територією Росії.

Зокрема, з початку антитерористичної операції, в службове відрядження у зону АТО було відряджено 67 працівників спеціального батальйону міліції та патрульно-постової служби, яких максимально забезпечили усім необхідним.

Очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія, 3 червня, вже вдруге поїхав у службове відрядження на Схід України, щоб проінспектувати умови несення служби львівських правоохоронців та особисто провести інструктажі працівникам міліції, які замінять своїх колег на блокпостах.

Варто зазначити, що львівські міліціонери гідно і відповідально несуть службу у зоні АТО разом з правоохоронцями з інших областей.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: