У Бібрці оголосили конкурс на кращий проект групового пам’ятника І.Франку

Кабмін схвалив нові правила користування надрами
Як повідомили в прес-службі Міністерства екології та природних ресурсів, відтепер спецдозволи на користування надрами будуть здійснюватися через проведення аукціонів, що зробить процедуру відкритою і прозорою для представників бізнесу.

У місті Бібрка Перемишлянського району, що на Львівщині, триває відкритий конкурс на кращий проект групового пам’ятника Іванові Франку та Уляні Кравченко. Відповідне рішення було прийнято виконавчим комітетом Бібрської міськради 30 квітня 2014 року. Організацію проведення конкурсу здійснює Бібрське відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Як зазначають організатори, до участі запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців – дипломованих професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів.

Наголосимо, що для відзначення трьох кращих проектів встановлено три грошових премії: переможцю – 2000грн., за друге та третє місце – 1500грн. та 1000 грн. відповідно.

Термін подачі конкурсних проектів до 18:00 год. 15 червня 2014 року.

Детальніше щодо умов участі – у Програмі конкурсу на кращий проект групового пам’ятника Іванові Франку та Уляні Кравченко в м.Бібрка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: