У Львові пройде жіночий велопарад

У суботу, 7 червня, «Майстерня міста» розпочнеться з жіночого велопараду. Початок збору велосипедисток – о 11.00 год, біля пам’ятника Іванові Франку. Старт – рівно за годину.

Маршрут параду пролягатиме вулицями: Університетська – Січових Стрільців – Академіка Гнатюка – пр. Свободи – пр. Шевченка – Герцена – Кн. Романа – пл. Галицька – пр. Свободи – Беринди – пл. Катедральна – пл. Ринок.

Родзинкою цьогорічного велопараду є те, що він відбуватиметься в етно-стилі: вишиванки, вінки, стрічки, квіти на учасницях та їхніх велосипедах вітаються, але не є обов’язковими.

Велопарад має на меті показати, що велосипед – це той вид транспорту, яким можна якнайзручніше і якнайшвидше будь-куди доїхати, і який є повноцінною альтернативою приватним авто. Також організатори прагнуть показати, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг.

Фінішуватиме велопарад о 13.30 год. біля головного входу в Ратушу. Після закінчення та колективного фото на пл.Ринок, за сприятливих погодних умов, велопробіг закінчиться пікніком у парку ім.І.Франка.

 

Більш детальна інформація – Анастасія Судковська (тел. 063 357 85 84).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: