У Львові стежать, аби літні майданчики функціонували у правовому полі, - мерія

Під час планових обстежень територій районів міста, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» перевіряють правомірність функціонування відкритих літніх майданчиків, а саме наявність у них паспорта. Крім того, звертають увагу на те, аби літні майданчики мали належний зовнішній вигляд, були чисто прибраними та оснащеними урнами для сміття. При виявленні порушень, правопорушникам скеровується вимога усунути порушення. Якщо вона не виконується, то правопорушники притягуються до адмінвідповідальності, повідомили у прес-службі ЛМР.

Загалом з початку 2014 року працівники КП «Адміністративно-технічне управління» за фактами самовільного встановлення літніх майданчиків скерували порушникам 74 вимоги, а також оформили 24 адмінпротоколи, які відправили на розгляд адмінкомісій відповідних районів за місцем проживання порушника. Крім того, було скеровано 26 вимог та оформлено 6 протоколів щодо невідповідності літніх майданчиків погодженим проектам.

«Літні майданчики повинні встановлюватися, згідно із затвердженим паспортом, та відповідати погодженому у цьому паспорті проекту. У випадку, якщо вони встановлені самовільно, або ж не відповідають погодженому проекту, і власник не робить кроків, аби привести свою діяльність у правове поле, то його чекають штрафні санкції у розмірі від 850 до 1700 грн.», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Нагадаємо, відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного господарства, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або без прив’язки до нього, який функціонує у теплий період року з 1 квітня по 1 листопада і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: