У Львові звільнились дві посади начальників райвідділів, - Зюбаненко

Станом на сьогодні у місті Львові звільнилося дві посади начальників районних відділів міліції – Франківського та Сихівського. У перспективі ще двоє начальників РВ міста залишать свої посади. Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Зараз, як і завжди, є дуже багато чуток і йде велика спекуляція щодо кандидатів на керівні посади.

Я запропонував Дмитру Дмитровичу Загарії обрати керівників підрозділів за новою формою, через обговорення кандидатур.

Серед кандидатів є люди не публічні, не відомі громадськості і тому сама форма обговорення їх кандидатур у широкому загалі, засобах масової інформації може не виправдати себе.
Зважаючи на це я запропонував провести анонімне опитування у кожному з цих підрозділів щодо кандидатів. Важливо, щоб колектив сам обрав керівника, якому довіряє і який гідний займати цю посаду. Людина повинна бути справжнім професіоналом, фахівцем своєї справи. Також врахувати думки голів відповідних районних адміністрацій та громадських організацій, які активно беруть участь в охороні громадського порядку.

Щоб уникнути будь-яких спекуляцій, в тому числі, і зі сторони самих кандидатів, їх прізвища я озвучу публічно, безпосередньо перед опитуванням.

ОСОБИСТО МОЯ ДУМКА – РОБИТИ АКЦЕНТ НА КАНДИДАТУРИ, ЯКІ ДОБРЕ ВІДОМІ У ЦИХ ПІДРОЗДІЛАХ І ЯКІ КОРИСТУЮТЬСЯ АВТОРИТЕТОМ СЕРЕД ПРАЦІВНИКІВ.
Запрошую до обговорення такої форми обрання керівників міліції.
10371944_1612855392273653_5269800484290134630_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: