Для дітей з соціально вразливих сімей влаштували святковий захід

5 червня,з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який відзначали першого дня літа, управління соціального захисту влаштувало святковий захід для дітей з потребуючих сімей «Подаруймо дітям радість», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

У приміщенні актової зали адміністрації Шевченківського району для майже чотирьохсот дітей виступали творчі колективи народного ансамблю танцю «Галичанки», художній колектив «Острів дитинства», вокальний колектив «Гармонія», заслужений вокально-хореографічний ансамбль народного танцю «Галичина».

«Винятковим є те, що діти могли отримати позитивні емоції від юних талантів і пробудити в собі бажання розвивати свої творчі пориви. Відтак, ми вдячні всім учасникам дійства, які долучились до спільної справи дарувати нашим юним громадянам радість», - розповів в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Слід зазначити, що в часі заходу діти з числа сімей, які отримують допомогу, відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» з числа багатодітних сімей, на утриманні яких є четверо і більше дітей, віком до 18 років, отримали від міста подарункові набори. Це 211 дітей 2000-2004 років народження та 169 дітей 2005-2008 років народження.

«Коли дитина посміхається, це є проявом тієї щирої вдячності за доброту і ласку. Ми, дорослі, повинні постійно робити все, що від нас залежить, аби в нашому суспільстві діти частіше посміхались і відчували турботу, захист і підтримку, адже вони – наше майбутнє вже завтра», - зазначила начальник Шевченківського відділу управління соціального захисту ЛМР Надія Бутивченко.

Захід організовано в рамках циклу заходів управління соціального захисту Львівської міської ради на 2014 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: