ЛНУ ім Франка отримав ректора

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

Професор Володимир Мельник очолив Львівський національний університет імені Івана Франка. Про це повідомили у Міносвіти.

Нагадаємо, 27 травня ц.р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася Конференція трудового колективу. У першому турі голосування найбільшу кількість голосів делегатів набрав професор Маркіян Мальський, у другому – професор Володимир Мельник.

Конференція на підставі статті 39 Закону України «Про вищу освіту» рекомендувала МОН України для прийняття міністром С.М. Квітом відповідного рішення кандидатури обох претендентів на посаду керівника університету як таких, що набрали не менше ніж 30 відсотків голосів від статутного складу вищого колегіального органу громадського самоврядування вищого навчального закладу.

Сьогодні ж, 10 червня, в Міносвіти відбулося засідання кадрової комісії міністерства, яка рекомендувала призначити ректором ЛНУ ім. І.Франка професора Володимира Мельника.

Галінфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: