Махніцький, можливо, добровільно піде у відставку, - ЗМІ

Заява на звільнення губернатора Львівщини Ірини Сех перша ластівка у процесі розчистки "Свободою" собі поля для маневра

Представниця "Свободи" в губернаторському кріслі Ірина Сех просить її звільнити, що є початком процесу низки добровільних відставок "свободівців" з виконавчої влади, повідомляє джерело Еспресо.TV в "Свободі".

За словами джерела, найближчим часом слід очікувати відставок міністрів-"свободівців" і можливо Генпрокурора Махніцького. Таким чином, "Свобода" планує повернутися у зручну нішу опозиційної сили, яка з позицій "партії війни" критикуватиме діючу владу за м'якість, нерішучість та миролюбність стосовно Росії, анексії Криму та терористів на Донбасі.

Таким чином, "Свобода" планує напередодні парламентських виборів повернути собі рейтинг, обвал якого засвідчив результат Олега Тягнибока на президентських виборах. Нагадаємо, він отримав трохи більше 1% голосів.

На цьому ж полі "партії війни" планує грати і Юлія Тимошенко, у чому їй заважатиме присутність представників "Батьківщини" у владі. Однак, сумнівно, що Яценюк та інші представники "Батьківщини" подадуть у відставку через позицію Тимошенко. Таким чином, "Свобода" виглядатиме більш опозиційною силою і змагатиметься за "войовничий" електорат з Тимошенко та Ляшком. Що стосується Анатолія Гриценко, то він буде виключений з цієї боротьби в межах "партії війни", якщо його призначать міністром оборони, однак, він додасть "войвничості" образу Петра Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: