У Львові діятиме фан-зона до Чемпіонату світу з футболу

Фан-літо у Львові! За перебігом Чемпіонату світу з футболу 2014 можна буде спостерігати на величезному екрані у центрі міста. Спеціально для мешканців та гостей Львова організовують Фан-зону з трансляцією матчів головної події у світі футболу. Про це повідомила прес-служба компанії «Львівські ярмарки»., повідомили у прес-службі ЛМР

Протягом місяця, з 12 червня до 13 липня, на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка відбуватимуться публічні перегляди футбольних матчів у форматі комфортабельної Фан-зони. Для цього встановлять спеціальний екран розмірами 6х4 метри. Фан-зона розрахована на декілька тисяч людей. Також тут працюватиме Фан-ярмарок, де можна буде придбати футбольну атрибутику, їжу та напої.

«ЄВРО-2012 в Україні довело, що у Львові люблять футбол і вміють активно підтримувати улюблені команди. У місті панував особливий настрій, працювала Фан-зона, де можна було переглядати матчі у дружній атмосфері. Ми вирішили подарувати мешканцям можливість згадати цю добру практику і організовуємо у Львові Фан-зону до цьогорічного Чемпіонату світу у Бразилії. Вхід буде абсолютно безкоштовним. Тут львів’яни зможуть не лише насолоджуватися улюбленою грою, а й випити прохолодного квасу чи скуштувати смажених ковбасок», - зазначає Ігор Фіняк, директор компанії «Львівські ярмарки».

Фан-зона працюватиме щодня з 10:00 до 00:00 години. Вхід вільний. На територію заборонено буде приносити з собою їжу та алкогольні напої. Працюватиме цілодобова охорона.

Нагадаємо, 20-й чемпіонат світу з футболу ФІФА відбудеться в Бразилії з 12 червня до 13 липня. Матч-відкриття пройде в Сан-Паулу, а фінал – на стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: