У Сербії відбудеться фестиваль української культури «Калина»

         На запрошення голови Національної ради української національної меншини Сербії Йосифа Сапуна делегація Львівської обласної ради візьме участь у 11-му фестивалі української культури «Калина».

Фестиваль відбудеться всередині червня у місті Врбас (Республіка Сербія). У складі делегації Львівської обласної ради на фестиваль відбудуть депутати: секретар постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном обласної ради Ярослав Кравченко та член постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації обласної ради Тарас Курчик.

На фестивалі Львівщину представлятиме заслужений ансамбль танцю України колектив «Юність» Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді.

Нагадаємо, що у жовтні 2007 року у Новому Саді (Республіка Сербія) було підписано Меморандум про співпрацю між Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та Національною радою української національної меншини Сербії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: